Matalat mallit syvien apuna konenäössä

Projektin yksityiskohdat

Tiivistelmä

Tämä tutkimushanke koskee ympäristön hahmottamista, ymmärtämistä ja kuvailua konenäön keinoin. Nämä ovat keskeisiä haasteita mille tahansa autonomiselle tai laajennetun todellisuuden järjestelmälle, varsinkin kun tehtävä suoritetaan epävarmuuden vallitessa. Tässä hankkeessa yhdistetään tilastollisen koneoppimisen ja konenäön kehitys, jotta löydetään uusia menetelmiä visuaaliseen 3D-laskentaan, epävarmuuksien hahmottamiseen ja jatkuvan oppimisen menetelmiä. Painopiste on konenäkö- ja sensorifuusiomenetelmien kehittämisessä sekä visuaalisten paikkaa, asentoa ja semantiikkaa ymmärtävien menetelmien luomisessa, jotka toimivat epävarmuuksien vallitessa. Tässä hankkeessa risteävät konenäkö ja tilastollinen koneoppiminen, ja hanke pyrkii uudistamaan näkemystä siitä, miten nämä kaksi voidaan yhdistää.
Akronyymi-
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/09/201931/08/2023

Yhteistyöpartnerit

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta (Sustainable Development Goal, SDG) poistamaan köyhyyden, suojelemaan planeettaa ja takaamaan vaurauden kaikille. Tämä projekti edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 13 – Ilmastotoimet

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.