OtaNano Strategic Upgrades for European Competition - Vahvasti huipulla

   Projektin yksityiskohdat

   Tiivistelmä

   OtaNano on kansallinen tutkimusinfrastruktuuri, joka tarjoaa laajan valikoiman laitteistoja mikro- ja nanotieteen ja -teknologian sekä kvanttitekniikoiden tutkimuksen. Laitteistoja hyödyntävät tutkijoiden lisäksi myös mikro- ja nanoteknologian sovelluksiin keskittyvät high-tech-yritykset. infrastruktuuri toimii innovatiivisten mahdollistavien teknologioiden ja niiden käytännön sovellusten kehitysalustana. Infrastruktuuri on nuorten tutkijoiden korkeatasoinen oppimisymparisto ja toimii tieteellisen tutkimuksen kansainvalisena keskuksena.

   OtaNano on open access -tutkimusinfrastruktuuri, jonka operoinnista vastaavat Aalto-yliopisto ja Teknologian tutkimuskeskus VTT. Infrastruktuuri on sekä akateemisten että kaupallisten käyttäjien hyödynnettävissä kansainvälisesti.

   SECUREDGE on osa tämän kansallisen tutkimusinfrastruktuurin strategista kehittämistä huipputason tutkimusympäristön turvaamiseksi.
   LyhytotsikkoFIRI2016SECUREDGE/PekolaT40901
   AkronyymiSECUREDGE
   TilaKäynnissä
   Todellinen alku/loppupvm01/01/201731/12/2021

   Sormenjälki

   Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.