FIRI INRE/T30419

Projektin yksityiskohdat

Tiivistelmä

OtaNano on kansallinen tutkimusinfrastruktuuri, joka tarjoaa laajan valikoiman laitteistoja mikro- ja nanotieteen ja -teknologian sekä kvanttiteknologian tutkimukseen. Laitteistoja hyödyntävät tutkijoiden lisäksi myös mikro- ja nanoteknologian sovelluksiin keskittyvät high-tech-yritykset. infrastruktuuri toimii innovatiivisten mahdollistavien teknologioiden ja niiden käytännön sovellusten kehitysalustana. Infrastruktuuri on nuorten tutkijoiden korkeatasoinen oppimisymparisto ja toimii tieteellisen tutkimuksen
kansainvalisena keskuksena. OtaNano on open access -tutkimusinfrastruktuuri, jonka operoinnista vastaavat Aalto-yliopisto ja Teknologian tutkimuskeskus VTT. Infrastruktuuri on sekä akateemisten että kaupallisten käyttäjien hyödynnettävissä kansainvälisesti.

FIRI-INRE pyrkii lisäämään OtaNanon kyvykkyyttä palvella yritysten käyttötarpeita, yritysyhteistyötä ja innovaatiotoimintaa erityisesti matalan lämpötilan fysiikan, kvanttilaskennan ja nanoteknologian saralla.
LyhytotsikkoFIRI INRE/T30419
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/07/202030/11/2021

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.