Teollisuuden digitaalinen murros

  Projektin yksityiskohdat

  Tiivistelmä

  Teollisuuden digitaalinen murros -projekti tutkii digitalisaation vaikutuksia suomalaiseen yhteiskuntaan teollisuuden linssin läpi. Sen monitieteinen konsortio on erinomaisen pystyvä tähän tehtävään.

  Projekti tuottaa kattavan analyysin digitalisaation tiekartoista ja vaikutuksista teollisuuteen, sen ekosysteemeihin ja kumppaneihin sekä relevantteihin instituutioihin kuten liiketoimintamalleihin, regulaatioon, johtamiseen ja hallintaan.

  Tutkimme myös murroksen hyödyntämisen edellyttämiä muutoksia ihmisten työhön, instituutioihin ja toimintatapoihin. Tätä varten toimimme läheisessä vuorovaikutuksessa relevanttien toimijoiden kanssa konkreettisisten interventioiden kautta.

  Hakeudumme myös läheiseen vuorovaikutukseen eri intressipiirien, policy-toimijoiden, asiantuntijoiden ja laajan yleisön kanssa tuottaaksemme politiikkatoimia ja interventioita joilla Suomen edellytykset murroksen hyödyntämiseen maksimoituvat ja eri toimijoiden tarvitsemat taidot ja kyvykkyydet saadaan tarjolle.
  LyhytotsikkoSTN DDI II/kassa
  TilaPäättynyt
  Todellinen alku/loppupvm01/01/201831/10/2021

  Sormenjälki

  Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.