Tulevaisuuden sähköhydraulisen järjestelmän toiminta matalissa lämpötiloissa

  • Minav, Tatiana (Vastuullinen tutkija)

Projektin yksityiskohdat

Tiivistelmä

Suomi on yksi maista, joka on kohtaan vaatimuksen energiankulutuksen vähentämisestä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Kuljetusvälineiden ja työkoneiden sähköistäminen on yksi tärkeitä tehtäviä tässä ketjussa. Siirtymä polttomoottoreista hybridi ja sähköisiin voimalinjoihin on perusteltua planeettamme tulevaisuuden kannalta. Tämä projekti lisää ymmärrystä kuinka integroida hybriditeknologian hyötyjä työkoneisiin, erityisesti matalissa lämpötiloissa. Mitkä on tosielämän suorituskyky ja energiankulutus matalissa lämpötiloissa. Miten matala käyttölämpötila vaikuttaa hydrauliöljyyn. Projektin tavoitteena on saada vastauksia näihin kysymyksiin ja hyödyttää siten energiatehokkaan teknologian käyttämistä arktisissa olosuhteissa kuten Skandinaviassa, Kanadassa, Venäjällä ja Alaskassa.
LyhytotsikkoMinav/Behavior of future elect
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/09/201511/07/2019

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta (Sustainable Development Goal, SDG) poistamaan köyhyyden, suojelemaan planeettaa ja takaamaan vaurauden kaikille. Tämä projekti edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 7 – Edullinen ja puhdas energia

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.