Laboratoriosta ja studiosta puutarhaan, metsään ja takaisin

Projektin yksityiskohdat

Tiivistelmä

Tässä hankkeessa pyrin uudelleen määrittelemään yhteistoiminnallista muotoilua ja innovaatiota, erityisesti silloin kun ne tapahtuvat laboratorioiden ja studioiden ulkopuolella, erilaisissa arjen käytäntöjä. Tässä tutkimuksessa sellaisia ovat kahvikasvien hoiva, vaippojen vaihto ja puiden tutkiminen metsässä. Tavoitteenani on kuvat ja ehdottaa uusia infrastruktuurisia suhteita ja hajautettuja, yhteistyötä ja kokeellisia järjestelyjä innovaatioille (ja muulle muotoilulle), jotka pystyvät luomaan kohtaamisia erilaisten entiteettien (kuten ihmiset, puut, kahvipavut, kestovaipat, data jne.) kesken niin, että ne osallistuvat erimuodoin sosiaalisen ja ekologisen maaliman rakentamiseen.
Akronyymi-
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm01/09/201931/08/2024

Yhteistyöpartnerit

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta (Sustainable Development Goal, SDG) poistamaan köyhyyden, suojelemaan planeettaa ja takaamaan vaurauden kaikille. Tämä projekti edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 11 – Kestävät kaupungit ja yhteisöt
  • SDG 13 – Ilmastotoimet
  • SDG 15 – Maanpäällinen elämä

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.