Tua Björklund

TkT

  • Puhelin+358 50 5113182
  • Betonimiehenkuja 5

20072023

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimusalue

Tua on Aalto-yliopiston monitieteisen kokeilualustan Design Factoryn varajohtaja. Luovien käytäntöjen apulaisprofessorina Insinööritieteiden korkeakoulussa  hänen tutkimuksensa keskittyy innovaatiokäytäntöjen ymmärtämiseen, opettamiseen ja kehittämiseen. Hän yhdistää tuotekehitystutkimusta organisaatiopsykologiaan, tarkastellen muotoiluajattelua, innovaatiojohtamista ja uusien liitetoimintamahdollisuuksien luomista. Tua on myös Konetekniikan laitoksen Materials to Products (M2P) ryhmän varajohtaja.

Aallon lisäksi Tua toimii Journal of Engineering Education -lehden varaeditorina. Hänellä on tekniikan tohtorin tutkinto Aalto-yliopiston tuotantotaloudesta ja maisterin tutkinto kognitiotieteestä Helsingin yliopistosta. Design Factoryn lisäksi hän on työskennellyt Stanfordin yliopiston Center for Design Research -tutkimuskeskuksessa vierailevana Fulbright tutkijana.

Asiantuntemus YK:n kestävän kehityksen tavoitteista

Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta köyhyyden poistamiseksi, planeetan suojelemiseksi ja vaurauden takaamiseksi kaikille. Tämän henkilön työ edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 9 – Teollisuus, innovaatiot ja infrastruktuuri

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Doctoral degree, Engineering and Technology, Aalto University

Myöntöpäivä: 18 marrask. 2015

Licentiate degree, Engineering and Technology, Aalto University

Myöntöpäivä: 16 marrask. 2011

Asemat yliopiston ulkopuolella

Vieraileva tutkija, Stanford University

15 elok. 201613 elok. 2017

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Tua Björklund on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön teoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.
  • 1 Samanlaiset profiilit

Yhteistyöt ja huippututkimusalueet viimeisiltä viideltä vuodelta

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai