• Puhelin+358 40 3045515
  • Ekonominaukio 1, 02150 Espoo

20102021

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimusalue

Matti Sarvimäki on Research Fellow Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun taloustieteen laitoksella ja johtava tutkija Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa. Hän on työmarkkinatutkija, joka työskentelee myös muilla taloustieteen osa-alueilla ja monitieteellisissä tutkimushankkeissa. Sarvimäen käynnissä olevat tutkimukset käsittelevät mm. maahanmuuton taloudellisia vaikutuksia, sosiaalista liikkuvuutta, nuorten koulutusvalintoja, kansainvälisen kaupan työmarkkinavaikutuksia ja kotitalouksien valintoja rahoitusmarkkinoilla.

Sarvimäki väitteli Helsingin kauppakorkeakoulusta vuonna 2009. Hän on työskennellyt tutkijana London School of Economicsissa ja vierailevana tutkijana Massachusetts Institute of Technologyssa ja University College Londonissa. Hänen tutkimuksiaan on julkaistu kansainvälisesti arvostetuissa aikakauskirjoissa kuten Proceedings of the National Academy of Sciences, Journal of Finance, Journal of Labor Economics ja Epidemiology.

Asiantuntemus YK:n kestävän kehityksen tavoitteista

Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta köyhyyden poistamiseksi, planeetan suojelemiseksi ja vaurauden takaamiseksi kaikille. Tämän henkilön työ edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 10 – Vähentynyt eriarvoisuus

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Doctoral degree, Business and Economics, Helsinki School of Economics

Myöntöpäivä: 27 maaliskuuta 2009

Master's degree, Business and Economics, Helsinki School of Economics

Myöntöpäivä: 6 kesäkuuta 2003

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Matti Sarvimäki on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön teoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.
  • 1 Samanlaiset profiilit

Verkko

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai