Marjaana Tanttu

  20132019

  Tutkimustuotoksia vuodessa

  Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

  Henkilökohtainen profiili

  Tutkimusalue

  Olen taustaltani tekstiilisuunnittelija. Valmistuin Aalto-yliopistosta vuonna 2015. Opintojeni aikana keskityin erityisesti neulerakenteisiin ja uusiin biomateriaaleihin. Olen myös hyvin kiinnostunut kestävään kehitykseen liittyvistä kysymyksistä. Osallistuttuani muotoilua ja materiaalikehitystä yhdistäviin projekteihin (CHEMARTS & Design Driven Value Chains in the World of Cellulose), kiinnostuin tällaisten projektien prosessista, ja halusin oppia ymmärtämään sitä paremmin. Nyt teen väitöstutkimusta siitä, miten muotoilua ja materiaalitutkimusta voidaan tuoda yhteen innovaatioprojektin kontekstissa.

  Olen tällä hetkellä töissä EU-rahoitteisessa tutkimusprojektissa Trash-2-Cash. Sen tavoitteena on uusien kuitujen kehittäminen tekstiilijätteestä muotoilulähtöisen prosessin ja eri alojen välisen yhteistyön avulla.

  Asiantuntemus YK:n kestävän kehityksen tavoitteista

  Vuonna 2015 YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 maailmanlaajuisesta kestävän kehityksen tavoitteesta köyhyyden poistamiseksi, planeetan suojelemiseksi ja vaurauden takaamiseksi kaikille. Tämän henkilön työ edistää seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

  • SDG 8 – Ihmisarvoinen työ ja taloudellinen kasvu
  • SDG 12 – Vastuullinen kulutus ja tuotanto

  Koulutus / tieteellinen pätevyys

  Taiteen maisteri

  Myöntöpäivä: 29 huhtik. 2015

  Taiteen kandidaatti (alempi)

  Myöntöpäivä: 21 jouluk. 2012

  Sormenjälki

  Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Marjaana Tanttu on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön teoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.
  • 1 Samanlaiset profiilit