Vierailijaryhmät kokoontuvat toljottamaan lasiseinien takana puurtavia taideopiskelijoita – Otaniemen uudet tilat turhauttavat opiskelijoita

    Lehdistö/media: Esiintyminen mediassa

    Aikajakso11 lokak. 2018

    Käsittely mediassa

    1

    Käsittely mediassa

    • NimiVierailijaryhmät kokoontuvat toljottamaan lasiseinien takana puurtavia taideopiskelijoita – Otaniemen uudet tilat turhauttavat opiskelijoita
      Julkaisupäivämäärä11/10/2018
      Kuvaushttps://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005860030.html Aalto-yliopiston uusi Väre-rakennus on ollut opiskelijoiden käytössä noin kuukauden ajan. Otaniemessä otettiin loppukesästä käyttöön uusi Aalto-yliopiston Väre-rakennus. Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun uusi tila valmistui
      URL-osoitehttps://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005860030.html