Guest lecture at Kulosaaren Yheteiskoulu

Lehdistö/media: Esiintyminen mediassa

Description

Markkinoinnin ja tuotekehityksen opiskelijat pääsivät kauppakorkeakoulun pop-up luennolle, kun markkinoinnin ja erityisesti markkinoinnin yhteiskunnallisten ulottuvuuksien tutkija Hedon Blakajesitteli ja haastoi pohtimaan brändien syvintä olemusta kulttuurisessa kontekstissa. Vauhdikkaan luennon aikana pohdittiin mm. Snickersin, Wilsonin ja Volkswagenin markkinoinnin psykologisia, sosiologisia ja kulttuurisia ulottuvuuksia.

Brandit ovat vastaus kokemiimme haasteisiin ja epävarmuuteen. Uskottavimmat brändit ovat meille itsestäänselviä yhteiskunnan osia ja kaupallisia menestystarinoita. Ketkä ovatkaan niitä tulevaisuuden “brand managereja” ja millaisia brandeja tulevat kaupallistajat tulevat luomaan? Eväitä on ainakin annettu kuvan brandaajille – kiitos Hedonin värikkään esityksen!

Aikajakso17 toukok. 2018

Osallistuminen mediassa

1

Osallistuminen mediassa

  • NimiSocietal contribution
    Julkaisupäivämäärä17/05/2018
    KuvausThe lecture at the Kulosaaren Yhteyskoulu comprises my second lecture in a row at and with the high school students of the Kulosaaren Yhteyskoulu. The main idea behind the lecture was to share cutting edge ideas about cultural branding and at the same time, inspire these students to consider marketing studies at the Aalto University School of Business.
    URL-osoitehttps://ksyk.fi/aaltouniversitypopup/
    HenkilötHedon Blakaj