Verkossa vai kasvokkain? Opas työterveyshuoltojen digitaaliseen tietojen antoon, neuvontaan ja ohjaukseen

Marion Karppi (Editor), Johanna Koroma (Editor), Mira Lehti (Editor), Kaisa Sivonen (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyProfessional

15 Downloads (Pure)

Abstract

Työn ja työtapojen kehityksen myötä työterveyshuoltojen työvälineet ja ohjauksen sisällöt muuttuvat. Työpaikoilla on lisääntyvä määrä mobiilia ja monipaikkaista työtä tekeviä työntekijöitä, jotka tarvitsevat uusia digitaalisia palveluita työskennellessään vaihtuvissa paikoissa ja olosuhteissa. Voidakseen vastata asiakkaidensa työn ja toimintaympäristön muutokseen on työterveyshuollon otettava käyttöön digitaalisia palveluja.
Uusia ratkaisuja käyttöönotettaessa herää useita kysymyksiä: Miten ottaa käyttöön nopeasti kehittyvää teknologiaa? Mitä uusia taitoja tarvitaan? Muuttuvatko toimintatavat uusien välineiden myötä?
Tämä työterveyshuollon työvälineeksi tarkoitettu julkaisu esittelee tietojen annon, neuvonnan ja ohjauksen (TANO) digitalisoinnin käyttöönottomallin käytännön vinkkejä unohtamatta.
Julkaisu nostaa esille, miten työterveyshuollot voivat tuottaa tiedon annon, neuvonnan ja ohjauksen palveluja digitaalisesi ja mitä digitaalisten palveluiden kehittäminen työterveyshuolloilta edellyttää.
Original languageFinnish
Number of pages64
ISBN (Electronic)978-952-216-691-3
Publication statusPublished - 2018
MoE publication typeD6 Edited professional books

Publication series

NameTurun ammattikorkeakoulun puheenvuoroja
PublisherTurun ammattikorkeakoulu
No.98
ISSN (Print)1457-7941
ISSN (Electronic)1459-7756

Cite this