Juuri nyt kypsyvistä marja-aronioista kasvaa villiä biotaidetta, jossa lopuksi tavoitetaan marjan energia ääntelemällä

Press/Media: Media appearance

Description

Väitöskirjatutkimusta tekevän Bartakun näyttely on Solu-galleriassa.

Biotaide


Bartaku: Leaky Light 26.9. saakka, Solu (Luotsikatu 13), avoinna näyttelyn aikana ke 12–17, to 12–19, pe 12–17, la–su 12–16.

TOISINAAN tieteestä ammentava taide takertuu metodeihinsa ja on uskollisempi tieteelliselle tiedolle kuin taiteelliselle ilmaisulle ja uuden etsimiselle.

Tätä taakkaa ei ole Bartakulla. Aalto-yliopistossa tohtorintutkintoa tekevän Bartakun eli Bart Vandeputin (s. 1970) tausta on yhteiskuntatieteissä. Taiteensa hän kertoo perustuvan kognitiiviselle ekologialle, estetiikalle, tietoisuuden tutkimukselle, neurobiologialle, energialle sekä tietämisen ja kehkeytymisen filosofialle.

Period13 Sep 2019

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleJuuri nyt kypsyvistä marja-aronioista kasvaa villiä biotaidetta, jossa lopuksi tavoitetaan marjan energia ääntelemällä
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletHelsingin Sanomat
  Media typePrint
  CountryFinland
  Date13/09/2019
  DescriptionTOISINAAN tieteestä ammentava taide takertuu metodeihinsa ja on uskollisempi tieteelliselle tiedolle kuin taiteelliselle ilmaisulle ja uuden etsimiselle.

  Tätä taakkaa ei ole Bartakulla. Aalto-yliopistossa tohtorintutkintoa tekevän Bartakun eli Bart Vandeputin (s. 1970) tausta on yhteiskuntatieteissä. Taiteensa hän kertoo perustuvan kognitiiviselle ekologialle, estetiikalle, tietoisuuden tutkimukselle, neurobiologialle, energialle sekä tietämisen ja kehkeytymisen filosofialle.
  Producer/AuthorSini Mononen
  URLhttps://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006237553.html
  PersonsBart Vandeput (Bartaku)