Taide ja evoluutio -syyskoulu / Art and evolution autumn school

Activity: Participating in or organising an event typesOrganization of a workshop, panel, session or tutorial

Maiju Loukola - Organiser

Esa Kirkkopelto - Organiser

Saara Hannula - Organiser

Hanna-Kaisa Tiainen - Organiser

Eskus koollekutsuu taiteilijoiden verkoston, jonka keskiössä ovat evoluutioon, ei-inhimilliseen ja lajienvälisyyteen liittyvät taiteelliset ja esitykselliset kysymykset. Verkosto on kohtaamispaikka ja esiintymisfoorumi taiteilijoille, jotka työskentelevät näiden kysymysten parissa. Se antaa mahdollisuuden uudenlaisten kontaktien syntymiselle ja yhteistyön muotojen kehittymiselle. Pitkällä aikavälillä yhteistyö mahdollistaa myös uusien taiteellisten käytäntöjen kehittymisen. Pitkäjänteisenä tavoitteena on synnyttää uudenlaista taidetta ja uudenlaisia esitys- ja näyttelykäytäntöjä.

Verkosto kokoontui ensimmäisen kerran 3.-4.11.2018 Eskuksella järjestetyssä Syyskoulussa. Tämän lisäksi Eskus tarjoaa hankkeen käyttöön tiloja taitelijaresidenssille joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019. Tavoitteena on laboratorio, jossa erilaisia menetelmiä ja ajatuksia kehitetään ja taiteilijoiden välille syntyy dialogia.

Seuraavan kerran verkosto kokoontuu Kevätkoulussa 6.-7.4.2019.

Verkoston koolle kutsujat: Saara Hannula, Esa Kirkkopelto, Maiju Loukola ja Hanna-Kaisa Tiainen sekä Eskus
3 Nov 20184 Nov 2018

Taide ja evoluutio -syyskoulu / Art and evolution autumn school: Evoluutioon, ei-inhimilliseen ja lajienvälisyyteen liittyvien taiteellisten ja esityksellisten kysymysten syyskoulu

Duration3 Nov 20184 Nov 2018
Location of eventEsitystaiteen Keskus
CityHelsinki
CountryFinland
Web address (URL)
Degree of recognitionNational event

Event: Workshop

Research units

ID: 31073064